​Klubi kinez ofron 60 milion euro për Immobilen, por menjëherë përgjigjet Lazio

Lazio dhe Immobile i thonë jo për milionve që vijnë nga të Kina. Skuadra e Dalian Yifang në fakt ka vënë në pjatë 60 milionë euro për sulmuesin Italian por ai ka vendosur të qëndrojë në Romë dhe se ndihet mirë te Lazio. Gjithashtu edhe Lotito ka refuzuar çdo negocim të mundshëm.