12.500 blegtor sot morën pagesat për subvencionim nga Agjencia për mbrojtje dhe mbështetje në bujqësi dhe zhvillim rural

Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural sot për 1️⃣2️⃣.5️⃣0️⃣0️⃣blektor pagoji subvencione për kokë lop me shumë prej 354 milion denarë.
🔘Vazhdojmë me pagesa 💰në kohë ⏰
🔘pagesa jo selektive për të gjithë bujqit që plotsojnë kushtet,
🔘Afër 70.000 persona vetëm se janë paguar për vitin 2019