30 vite nga rënia historike e heronjëve të kombit, Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu (Video)

Ne 30 vjetorin e rënies heroike te Heronjeve te Kombit, Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu!
Nderim nderit te kombit ne Llugë dhe Llaushë, aty ku pushojne pergjithmone te pavdekshmit e Atdheut!
Me 2 Nentor 2019!

https://youtu.be/jY_uPSAKdI8