A do të japin dorëheqje Sela e Kasami nëse i humbin edhe këto zgjedhje!?

Zgjedhjet parlamentare të 12 Prillit do të jenë edhe vendimtare për jetgjatësinë politike të disa kryetarëve të partive politike të cilët kanë pësuar humbje edhe në zgjedhjet e kaluara.

A do të japin dorëheqje nga kreu i partive të tyre, Zijadin Sela, Bilall Kasami, Afrim Gashi në rast se humbin zgjedhjet e ardhshme?

Kujtojmë se, Sela humbi zgjedhjet parlamentare të 2016-tës, pavarësisht se kishte në koalicion RDK-në dhe UNITET-in, humbi gjithashtu edhe zgjedhjet lokale të 2017-tës, përfshi këtu edhe humbjen për komunën e Strugës ku edhe vet ishte kandidat.

Përveç Selës, zgjedhjet parlamentare të 2016-tës dhe ato lokale të 2017-tës, i ka humbur edhe Bilall Kasami, i cili edhe personalisht humbin garën për Tetovën.

Andaj, mbetet të shohim se a do të jep dorëheqje ndonjëri në rast ae humbin zgjedhjet e 12 Prillit.