A frikshme / Si u përmbys kamioni në autostradën Tetovë – Shkup (Foto)

Një aks!dent i rrezikshëm ka ndodhur në mëngjesin e sotëm në autostradën Tetovë – Shkup, me çka një kamion është përmbusyr i tëri, shkruan in7.

Policia ka dalur në vendngjarje dhe ka kryer procedurat e nevojshme, ndërsa për detaje te hollësishme pritet të jepen më vonë gjatë ditës ose nesër.

Nuk kemi informata rreth gjendjes shëndetësore të shoferit të kamionit apo edhe rreth të përfshirëve tjerë në këtë aksident.