Abdul-Selam Selami: Premtimet i bëjmë vepra!

Zëvendës Drejtori i Agjencisë për Përkrahjen e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Abdul-Selam Selami, ka jetësuar njërin nga parimet themelore të liderit të BDI-së, Ali Ahmetit, i cili ka theksuar se “mos premtoni nëse nuk mund i realizoni”.

Pikërisht këtë ka realizuar z. Selami, duke rregulluar rrugët me kubëza në Koliçan të Epërm, zonë rurale ku rrugët ishin si mos më keq, por, kjo më nuk do të jetë ashtu.

Ja postimi i z. Selami:

“Mos premtoni nëse nuk mund ti realizoni”-#AliAhmeti
U tha U bë !
Rruga që asniher më parë nuk kishte ekzistuar dhe ndërtuar sot mer pamjen e bukur.
Rruga në brendi të fshatit Koliçan i Epërm mbaroj në fazën e parë deri tek shtëpia e fundit.
Zhvillojmë vendet rurale !