Abdul-Selam Selami: Proporcionalish ndaj buxhetin për fshatrat Shqiptare!

Në një postim në rrjetin social Facebook, Abdul-Selam Selami ka njoftuar që vijojnë investimet kapitale dhe në vendbanimet Shqiptare. Gjithashtu prej të njëjtit postim kuptohet që së shpejti do të ketë investime dhe në fshatra të tjerë Shqiptarë. Investime këto të munguara, që tashmë siellin jo vetëm zhvillim, por edhe mirqënje për banorë e zonave respektive.

“Investime kapitale në fshatrat shqiptarë të menaxhuar nga Kryetar të etniteteve tjera.
Fillon rekonstruimi I rrugë për në Parishka Rekë I finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare dhe zhvillim rural,

#Proporcionalish ndaj buxhetin për fshatrat shqiptare,

U tha u bë…”