Abdulselam Selami:Për shum vite Kurban Bajrami

Zv.Drejtori i Agjencisë për Përkrahjen e Bujqësisë dhe zhvillimit Rural, Abdul-Selam Selami,ka uruar Kurban Bajramin, për të gjithë pjesëtarët e komunitetit mysliman, duke u lutur që Zoti t’ua pranojë flijimin dhe ti shpërblejë me shëndet e të mira.

Uroj që edhe kjo festë të na shërbejë për të rritur besimin tonë në zotin e madhërishëm, besimin në vlerat tona që na bashkojnë: Humanizëm, solidaritet e tolerancë mesh nesh,la cekur ndër të tjera Selami.