Abrashi: Rinia vazhdon të jetë garantuesi i shtetit të Kosovës

Me të rinjtë e Kosovës, nën organizimin e Kuvendit të rinjëve të Kosovës, biseduam për aktivizimin dhe angazhimin e tyre në jetën politike e institucionale, sikurse për sfidat si punësimi, shkollimi, bursat etj.

Rinia vazhdon të jetë garantuesi i shtetit të Kosovës.

Gepostet von Arban Abrashi am Montag, 28. Januar 2019