Ademi: Konsensus i gjerë për arsim më të mirë

“E filluam nga Komuna e Shtipit për të vazhduar nesër në Manastir dhe ditët në vijim edhe në komunat tjera debatin publik lidhur me draft-Ligjin e arsimit fillor dhe draft-Ligjin e mësimdhënësve dhe punëtorëve profesional në shkollat fillore dhe të mesme.

Sigurisht se çdo vërejtje, çdo këshillë do të jetë e dobishme dhe në favor për të gjithë ne.” – shprehet Ademi

Për më shumë ndiq linkun: