Ademi nga Lagja e Trimave: Me trimëri mbështesim misionin për Kryeministër Shqiptarë!

Lagja e Trimave me trimëri do të mbështesë liderin e shqiptarëve, Ali Ahmetin në misionin për #KryeministërShqiptarë!

VOTO 9️⃣✅, shkruan Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi në Facebook.

Lagja e Trimave me trimëri do të mbështesë liderin e shqiptarëve, Ali Ahmetin në misionin për #KryeministërShqiptarë!VOTO 9️⃣✅

Gepostet von Arbër Ademi am Donnerstag, 25. Juni 2020