Ademi pjesëmarrës në hapjen e paraleles së re për profilin arsimor elektricist – elektromontues i rrjeteve elektroenergjetike në Gostivar!

Vizitë në Shkollën e Mesme Teknike në Gostivar për të uruar hapjen e paraleles së re për profilin arsimor elektricist – elektromontues i rrjeteve elektroenergjetike.

Jam i bindur që nxënësit që kanë zgjedhur të jenë pjesë e kësaj paraleleje nuk kanë gabuar në përzgjedhjen e tyre, sepse është paralelja e vetme në këtë qytet dhe përreth, ndërsa kjo shkollë është shkolla e dytë ku është hapur një paralele e këtillë, pas shkollës së mesme “Mihajllo Pupin”.” – shprehet Ademi

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2466518896925119&id=1744160292494320