Ademi: SHF “Sami Frashëri”- Gllumovë së shpejti me sallë të re sportive

Ministri i arsimit dhe shkencës Arbër Ademi me shumë bashkëpuntorë sot vizituan SHF “Sami Frashëri” në fshatin Gllumovë të komunës së Sarajit.

‘Njëherit ndjekëm nga afër edhe përfundimin e punimeve të sallës së re sportive ku nxënësit e kësaj shkolle shumë shpejtë do të realizojnë aty aktivitetet e tyre sportive-thotë Ademi.