Afrim Gashi nisi fushatën nga qyteti i Kumanovës

Fushatën zgjedhore për zgjedhjet e 15 Korrikut e filluam sot nga qyteti i Kumanovës.
Para të pranishmëve, simpatizantëve dhe aktivistëve thashë se gjatë qeverisjes sonë do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit. Pas përfundimit të takimit, e realizuam edhe një marsh në qytet, duke bashkëbiseduar me qytetarët për hallet dhe problemet tona të përbashkëta, të cilat do t’i zgjidhim pas fitores tonë të koalicionit AAA-ASH.

#TASHështëkoha!
Rretho numrin 5 më 15 Korrik!

Fushatën zgjedhore për zgjedhjet e 15 Korrikut e filluam sot nga qyteti i Kumanovës.Para të pranishmëve, simpatizantëve…

Gepostet von Afrim Gashi am Mittwoch, 24. Juni 2020