Agim Nuhiu: Bashkëpunimi ndërinstitucional nevojë përball sfidave të sigurisë

Zëvendës Ministri për Punë të Brendshme, Agim Nuhiu, ka takuar Shefin e Departamentit për Siguri dhe mbështetje të komunitetit pranë OSBE-së, me të cilin ka diskutuar për sfidat e sigurisë. Z. Nuhiu, pas këtij takimi, në rrjetin social, ka theksuar se “mbështetja dhe bashkëpunimi ndërinstitucional, mbetet nevojë për ballafaqimin tonë me sfidat e sigurisë në vend dhe rajon.

Ja postimi i zv. Ministrit Nuhiu:

“Ne takimin me Shefin e Departamentit per siguri dhe mbeshtetje te komunitetit prane OSBE-se, shprehem qendrimin se mbeshtetja dhe bashkepunimi nderinstitucional mbetet nevoje per ballafaqimin tone me sfidat e sigurise ne vend dhe rajon!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2341612785925705&set=pcb.2341612975925686&type=3&theater