Agim Nuhiu: Platforma multidisiplinare me sukses kundër krimit dhe kërcënimit

Zëvendës Ministri i Punëve të brendshme, Agim Nuhiu, ka vlerësuar lartë, platformën multidisiplinare europiane për luftën kundër kërcënimeve dhe krimit, duke kryer aktivitete operative në vendkalime.

Zv. Ministri Nuhiu, ka theksuar se falë kësaj platforme, janë arrestuar 175 persona.

Ja postimi i plotë i z. Nuhiu:

Europoli dhe sherbimet e Ministrise se brendshme ne kuader te “Platformes multidisiplinare europiane per luften kunder kercenimeve të krimit” kane kryer aktivitete operative ne tre vendkalimet kufitare te RMV-se me Greqine, Serbine dhe Kosoven duke arrestuar 175 persona, zbuluar 164 hyrje sekrete, tejkalime te lejeve te qendrimit, mashtrime dhe keqperdorime të vizave, dokumente te falsifikuara, arme zjarri dhe municion.
#vazhdojm…