Ahmeti në Bllacë: E kaluara duhet të kujtohet në mënyrë që asnjëherë mos të harrohet

Sot, bashkë me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, bashkëveprimtarin dhe bashkuftëtarin Ramush Haradinaj, vendosëm gurthemelin e qendrës së kujtesës kolektive kombëtare për gjenocidin ndaj popullit shqiptar në Kosovë.

E kaluara duhet të kujtohet në mënyrë që asnjëherë mos të harrohet dhe mos të përsëritet.

https://www.facebook.com/252829944779822/photos/pcb.2332332373496225/2332331440162985/?type=3&theater