Akademi përkujtimore me rastin e përvjetorit të parë të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademit

Me rastin e përvjetorit të parë të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademit, Qendra Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi” organizon aktivitete përkujtimore që do të mbahen sot ( e Shtunë), 16 shkurt 2019:

Në ora 11.00: Homazhe dhe nderime te vendprehja e Tij në fshatin Shemshovë;

Në ora 14.00: Akademi Përkujtimore “Qendra Mediale 21”, rr Maqedonia
nr.10, Shkup