Aksion pastrimi në komunën e Kumanovës

Një aksion pastrimi në komunën e Kumanovës është ndërmarë tek disa deponi lokale ku janë përfshirë të punësuarit në komunë bashkë me kryetarin Maksim Dimitrievski.

Aksioni për pastrimin e deponisë së egër në lokacionin e magazinës ushtarake është ndërmarë pas iniciativës së grupit ‘Mos u bëj mbeturinë’ ku janë përfshirë të punësuarit në komunë, ndërmarja komunale dhe qytetarë vullnetarë.

E me këtë rast komuna falenderon gjithë pjesëmarësit për një ambient më të pastër.