Aktori i Game of Thrones infektohet me koronavirus

Aktori i Game of Thrones është i famshmi më i fundit që ka zbuluar se është i infektuar me virusin që ka kapluar botën.

I njohur për botën për rolin e Tormund Giantsbane nga seria e famshme e HBO, Game of Thrones, aktori norvegjez Kristofer Hivju ka ndarë me ndjekësit e tij lajmin se edhe ai është infektuar me koronavirus.

Me anë të një postimi që ka bërë në Instagram, ai ka thënë se ai dhe gjithë familja e tij janë në vetizolim prej kur kanë marrë vesh lajmin.

“Ne jemi mirë me shëndet – unë kam vetëm disa simptoma të lehta të ftohjes. Ka njerëz tek të cilët virusi paraqet rrezik të lartë për shëndetin e tyre, kështu që unë ju nxis të gjithë juve që të jeni ekstremist të kujdesshëm; lani duart, mbani distancë 1.5 metra nga njëri-tjetri, hyni në karantinë; thjesht bëni gjithçka që të mos e shpërndani virusin”, ka shkruar aktori në postimin e tij.

View this post on Instagram

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health – I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on