AL CAPONE, hiti i ri europian nga ROLI585 (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është ROLI585 . ROLI585 sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ AL CAPONE ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe ROLI585 e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, ROLI585 është një emër që premton të ngritet shpejt në skenën e muzikes. Kënga është punar nga prod. by Paperplaneks.