Alban Murtezani zgjidhet kryetar në Forumin Rinor të BDI-së në lagjen Shaip Kamberi

Sonte, ne keshillin vendor “Shaip Kamberi”, me nje prezence masovike te rinise dhe perfaqesuesve nga Dega e Tetoves u zgjodh kryesia e re Forumit Rinor te BDI-se ne kete lagje, ku kryetar u zgjodh Alban Murtezani. Ky aktivitet dha mesazhin se rinia rradhitet perkrah politikave te liderit tone Ali Ahmeti.