Aleanca: Ne jemi liderë të opozitës, e jo Besa ose Alternativa (Video)

Kush është lider i opozitës, Besa, Aleanca, Alternativa, PDSH ose RDK? Kasami, Sela, Gashi, Thaçi a po Veseli?

Kësaj dileme i kanë dhënë fund Arben Taravari dhe Syrija Rashidi nga Aleanca për shqiptarët duke prezantuar vetën si liderë të opozitës në Maqedoni. Kjo parti i ka tubuar rreth vetit partitë tjera më të vogla në përpjekje për të formuar koalicion opozitar.

Të gjitha këto parti kanë qenë pjesë e Qeverisë në këtë mandat të shumicës parlamentare.

https://youtu.be/dvgB1mSDUM4