ALEANCA PER SHQIPTARET FIRMOS DESHTIMIN NE KERCOVE, NJEREZIT E NJEJTE PREZENT NE TRE KESHILLAT VENDOR TE PARTISE

“Ethet” e zgjedhjeve parlamentare kane kapluar partite politike ne vend dhe jo vetem, bashke me ta dhe votuesit qe po presin te shohin subjektet politike se cfare do te ofrojne per nje jete me te mire. Por, dicka e cuditshme ka ndodhur ne qytetin e Kercoves ku ne tre keshillat vendor te Aleances per Shqiptaret te mbajtur ne Garan, Shitove dhe Cervicepo “qarkullojne” te njejtit njerez, te njejtat fytyra, duke lene pershtypje se Aleanca i’u frikesohet dukshem ketyre zgjedhjeve dhe se nuk e ka elektoratin e mjaftueshem per te fituar vota, e aq me teper elektoratin kercovar. A po perjeton Aleanca per Shqiptaret debakel ne skenen politike vendore? Shikoni fotografite dhe vendosni vete…