Ali Ahmet dhe Musa Xhaferi, po marin mbështetje të madhe nga opinioni shqiptarë në Maqedoni

Materialet e përgjimit sa më shumë që shpërndahen në fb, nga struktura kriminale dhe të dyshimt,  dukshëm rritet mbështetja morale dhe politike e Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit, nga bashkpartiakët e tyre dhe nga opinioni shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

Ja cka shkruan Bdi-Uçk në facebook:

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Dy njerez te pa thyeshem
Dy njerez qe i bene balle regjimit jugosllav
Dy njerez qe prishen nje sistem te tere shteteror
Dy njerez qe cmenden maqedonasit ne Maqedonine e Veriut
Dy njerez qe ndryshuan rrenjesisht poziten e shqiptareve ne Maqedonine e Veriut
Dy njerez qe sa her permenden tmerrojne kundershtaret politik dhe jo vetem
Dy njerez qe nuk arriti ti ndalon nje nga sistemet autoritar me te fuqishem sic ishte ai Jugosllav, nuk mund ti ndalojne cimkat dhe thashethemet
Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferri
Krenaria jone
Krenaria e Shqiptareve
Në shenje te perkrahjes morale ndaj Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferrit por dhe si kunderpergjigje ndaj sulmit dashakeqas qe po realizohet aktualisht, ju ftoj te gjith miqve,simpatizanteve dhe aktivisteve te sinqert te BDI, te shperndajne ne dritaret e tyre te facebokut kete postim.