Ali Ahmeti: 17 janari i dhimbjes dhe krenarisë, na kujton heroin tonë Skenderbeun

17 janari i dhimbjes dhe krenarisë kombëtare na përkujton ndarjen nga jeta të më të madhit, prijësit tonë, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Sa hije që i ka Shkupi kryetrimit tonë.

Kjo datë shënon edhe rënien e Jusuf dhe Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës të cilët u vranë nga shërbimi jugosllav në përpjekje për ta penguar vullnetin tonë të pandalshëm për lirinë e Kosovës.

Lavdi e përjetshme, shkruan në Facebook lideri i Bashkimit Denokratik për Integrim Ali Ahmeti!