ALI AHMETI DËSHMOI NË PRISHTINË

Në pritje dhe shoqërim të shokut, bashkeveprimtarit e Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, gjatë intervistimit të tijë dyditorë si dëshmitarë pranë Prokurorisë Speciale të Kosovës në Prishtinë!

Në foto në Hotel Emerald, bashkë edhe me Kryetarin e Drenasit Ramiz Lladrovci, vëllaun e Komandantit e Heroit lavdimadh të Kombit Gjeneral Fehmi Lladrovci dhe Zv.Kryeministrin e parë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Sekretarin Organizativ të BDI-së dhe Shefin e Kabinetit të Ali Ahmetit të nderuarin Artan Grubi!

Gjatë kohës sa ishim në hollin e Hotel Emerald representacioni i Kosovës qëndronte aty, me atë rast e bëmë edhe një foto me asistent menaxherinne kombëtares se Kosovë, ish-futbollistin e madh dhe dajën e Nënës time Muharrem Sahiti!

Ismet Sylejmani
Prishtinë më 1,2 dhe 3 Shtator 2020!