Ali Ahmeti: Funksionet shkojnë e vijnë, misioni vazhdon

Ali Ahmeti thotë se ende nuk ka biseduar me z Zaev , ku sipas tij ka pasur disa vizita jashtë vendit dhe nuk kane pasur mundësi për takim.

Ai gjithashtu tha se per Sadulla Durakun e njeh mire dhe nuk ka ndryshime.

Ai tha se nuk ka funksionare të cilët janë të përjetshëm, ato shkojnë e vine por misioni vazhdon.
Ja deklarata e plotë e Ali Ahmetit:

https://www.facebook.com/KlanMacedonia/videos/1290537694436716/