Ali Ahmeti kujton Ilir Konushevcin

Në sytë e tu shihja mllefin që ta nxiste synimin për të marrë hak për Luan Haradinajn dhe Ardian Krasniqin, por të vranë në pritë Ilir, të vranë pa e marrë hakun për shokët.

Ti dhe shokët e tjerë të rënë keni gjetur paqën sepse luftën e fituam dhe Kosovën e çliruam.

Të qoftë i lehtë dheu i Kosovës Ilir Konushevci, lavdi!” – shprehet Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun:

https://www.facebook.com/AliAhmetiOfficial/posts/2203328043037051