Ali Ahmeti më i emocionuar se kurr, tregoi se si BDI i fiton zgjedhjet (VIDEO)

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti mbrëmë përcolli nga afër procesin e votimit në zgjedhjet për kryetar të degës ku u zgjodh Florim Besimi.
Ahmeti para të pranishmëve rikujtoi se në këtë sallë është themeluar Bashkimi Demokratik për Integrim dhe se para 17-të viteve ka patur shumë emocione tek të gjithë ata njerëz që ishin prezent brenda dhe jashtë saj nga të gjitha trojet.
“Sot me të vërtet kamë shumë emocione që më kthejnë tek 17-të vitet e kaluara…