Ali Ahmeti pret në takim humanistin Halil Kastrati

Halili po bën punë të shkëlqyer bashkë me shoqatën bëmirëse Jetimat e Ballkanit.

Shtrirja e dorës së përkrahjes për familjet në nevojë është hyjnore.

Halili është bëmirës, patriot, besimtar, vëlla dëshmori dhe mik i joni, njeri i sinqertë që po bën punë të madhe.

Të bëjmë mirë, të përkrahim njëri tjetrin, të themi një fjalë të mirë, të ndihmojmë dhe ti gjindemi pranë tjetrit, shkruan lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në Facebook.