Ali Ahmeti: Reçaku është dhimbja jonë që asnjëherë nuk duhet harruar

Rëçaku është dhimbja jonë, zëri i ndërgjegjës së Brukselit dhe Uashingtonit, makth i Beogradit që do ta ndjek pas, bashkë me shpirtërat e mijëra viktimave, gjersa të jetë keta duke i shkaktuar parahati shpirtërore.

Përpjekja për shfarosje të një kombi të tërë vuri në lëvizje botën e mbarë demokratike duke u rreshtuar në anën e të drejtit, më në fund.

Asnjëherë nuk duhet harruar, asnjëherë.

Lavdi dëshmorëve dhe martirëve!, shkruan Ali Ahmeti në Facebook.