Ali Ahmeti sonte në Saraj

Sonte, 28 qershor 2020, me fillim në ora 19:30, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, kandidati për kryeministër shqiptar, z. Naser Ziberi dhe bartësi i listës për Zonën 1, z. Izet Mexhiti, do të mbajn tubim zgjedhor në parkun e Sarajit, tek stadium i futbollit.