Ambasadori Dedaj,nderon z.Asani, drejtor i ITSHKSH-se

Ambasadori i Republikes se Kosoves, ne Republiken e Maqedonise se Veriut, Sh.T. Gjergj Dedaj, nderoj me mirenjohje falenderimi,me rastin e 13 vjetorit te pavaresise se Kosoves, z.Skender Asani, drejtor i Institutit te Trashegemise Shpirterore dhe Kulturore te Shqiptarve te RMV, per te vlersuar larte kontributin e ketij instituti, ne fushen e trashegimise, historise dhe kultures shqiptare ne RMV dhe trojet etnike!