Anëtari i BDI-së: Do jem krah politikave të liderit Ali Ahmeti

Anëtari i BDI-së Jetmir Ajradini ka reaguar përmes një statusi duke thënë se do jetë në krah të politikave të liderit të BDI-së Ahmeti në këto zgjedhje.

Reagimi i tij:

Publikisht va bëj me die portaleve që duan të përfitojn nê krah dikujt tjeter duke dhën dezinformata të rrejshme,Bojkot ishte mendimi im personal në at moment,nuk ja kam kthy fjalën as ja kthej ndonjëher Liderit tim… E ju portalet merreni me punë të shëndosha për shoqërin… Edhe një her va bëj me dije Publikisht unë Jetmir Ajradini do jem dhe do përkrah politikat e Liderit Tim.Tung e keni