Ansambli i këngëve dhe valleve publikon projektin dedikuar Jusuf e Bardhosh Gërvalla e Kadri Zeka

Ekskluzivisht për Flakën e janarit2021 Ansambli nacional I këngëve e valleve popullore shqiptare sjell këngën „Për ju qan janari“ dedikuar trinomit Jusuf e Bardhosh Gërvalla e Kadri Zeka. Këtë këngë tenori Shkodran Tolaj, aktualisht drejtor i Ansamblit e intepretoi në vitin 2013 në Gjilan dhe mori çmim të parë. Sivjet e solli ndryshe në pėrcjellje të orkestrës dhe solistëve. Ndiqeni linkun e mëposhtëm

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3702934213122408&id=1722161201199729