Apel: Ta ndihmojmë familjen e Imamit Xhelil Iljazi i cili është në gjendje kriitike

Immami nga fshati Kalisht i cili po lufton me jetën dhe është në gjendje kritike pas aksidentit të tmerrshëm të autobusit në autostradën Shkup-Tetovë, ka nevojë për ndihmën tonë.

Ai ishte duke u kthyer në autobus pasi që gruaja e tij kishte përfunduar me sukses operacionin në Spitalin Nënë Tereza.

Xhelil Iljazi është babi i 3 fëmijëve më i madhi 12 vjet ndërsa më i vogli 5 vjet, ndërsa këta fëmijë momentalisht janë në situat të vështirë pas nënës edhe babai i tyre është në gjendje kritike.

Shokët në mërgim kanë qenë të parët të cilët kanë filluar aktivitetin për tubimin e të hollave që t’i ndihmohet immamit nga Kalishti dhe menjëher janë mobilizuar edhe të gjithë shqiptarët në Maqedoni që t’i ndihmojmë hoxhën.

Parat do të tubohen për Xhelil Iljazin por me rezerva që nëse ndodh më e keqja, të hollat do t’i jepen të shoqes e cila gjithashtu është e shtrirë në Spitalin Nën Tereza në Shkup.

Për kontakt në mërgim Ilber Memedi

Llogaria për Euro:

Kontakt me personat përgjegjës:

078-382-884

070-759-647