Apelet e qeverisë te një pjesë e tetovarëve hasin në vesh të shurdhër

Pavarësisht apeleve të vazhdueshme të institucioneve, radhë të gjata dhe turma njerëzish edhe sot përpara shumë institucioneve në Tetovë. Shumica e qytetarëve nuk respektojnë as masat për distancë sociale por nuk përdorin as maska dhe doreza.