Ar i bardhë, orë “Daniel Klein” bizhuteri dhe argjend nga “Pandora “ gjeni vetëm tek Zircon Silver

Qyteti i Tetovës tashmë ofron mundësi të madhe të zgjedhjes për gjthë ata që pëlqejnë dhe dëshirojnë arin e bardhë, orët dhe bizhuteritë.

‘Zircon-Silver’, një biznes që tashmë po zotëron gjithë qytetin por edhe rajonin e Pollogut gjindet në qendër të qytetit dhe aty ofron zgjidhje të lloj-llojshme.

https://www.instagram.com/p/B4NRJSSn-lA/

Arë i bardhë, orë dhe bizhuteri nga (Pandora argjend) mund të gjeni tek Zircon-Silver, e për më shumë mund të shihni fotot në vazhdim si dhe të ndiqni faqen e tyre online.

Qyteti i Tetovës tashmë ju ofron mundësi të zgjedhjes për të gjithë ata që pëlqejnë dhe dëshirojnë arin e bardhë, orët dhe bizhuteritë.

‘Zircon-Silver’ një biznes që tashmë po zotëron qytetin synon dhe rajonin, gjendet në qendër të qytetit! Zgjedhësi juaj për dhuratat e çmuara ( Jewelry) urdhëroni…