Arbana Xhara: Shkrimet në mediat Zvicrane, tregojnë sesi shqiptarët janë xhihadistë

Nese kerkon te dhena per jihad dhe jihadiste, shqiptaret dominojne ne shkrimet e mediave te medha. E nese ne mendojme qe keto fakte nuk shfrytezohen kunder shqiptareve ne secilin proces te integrimit te tyre, jemi ne enderra. Fa*tkeqesisht ne shume raporte punime publikime rastet kur shqiptaret kane qene te perfshire ne sul*me terror*iste dhe se fundmi ne Shtetin Islamik permenden qindra nga Kosova por edhe shqiptare te shteteve tjera qe jetojne ne Ballkan edhe ata te diaspores. Para se te formohej Shteti Islamik (ISIS), shqiptari nga Gjermania, Arid Uka pat vrare ne Aeroportin e Frankfurtit dy ushtare amerikan ne 2011. Shkrime ne media Zvicrane, tregojne sesi shqiptaret jane shume aktiv ne qarqet islamiste qe bejne thirrje per jihad!