Arber Ademi:Dje në Shipkovicë, sot në Llabunishtë për të inauguruar sallën e re sportive në shkollën fillore “Murat Labunishti”.

Dje në Shipkovicë, sot në Llabunishtë për të inauguruar sallën e re sportive në shkollën fillore “Murat Labunishti”.
✅Përfundimisht zyrtarizuam këtë investim kapital infrastrukturor që kapë shumën 47.5 milionë denarëve.
Besoj që shumë sportistë ⛹️‍♀️🚶‍♂️⛹️‍♂️🤾‍♂️do të dalin nga kjo sallë dhe do të arrijnë majat e suksesit🏆🥇 në arenën ndërkombëtare.

➡️Shifemi së shpejti edhe në komunat e tjera!

Na priftë e mbara!

*Nga hapja solemne e sallës së re sportive në Llabunishtë të Strugës, bashkë me kryetarin Ali Ahmeti, zëvendës kryeministrin Sadulla Duraki, ministrin e Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, kryetarin e Strugës, Ramiz Merko dhe deputetin e zonës, Agim Shaqirin.