Arbër Çeliku: Në Maqedoni ka 1 milion e 200 mijë muslimanë, prej tyre 1 milion janë shqiptarë

Numrin e saktë të shqiptarëve në RMV më mirë se BFI-ja nuk e di askush, sepse denbabaden ne paguajmë hoxhallëk, por ja që nga aty ende asnjë haber; madje as ata, të cilët nuk paguajnë ndodhen në defterin e BFI-së, sepse ka pasur raste kur një person i caktuar nuk ka paguar dhe është dashur të mbledhim para, që hoxha ta varroste…
Sa i kam unë informatat, në RMV ka rreth 1.220.000 myslimanë, nga të cilët afër 1 milion janë shqiptarë…
Le të më korrigjojnë personat përgjegjës të BFI-së, nëse e kam gabim!/Arbër Çeliku