Arbnor Segashi, përforcimi i ri i FC Kosova München

Një nga emrat më të rinjë që i është bashkuar FC Kosova München është dhe Arbnor Segashi, një djal me plot elan që po debuton në fushën e gjelbërt e që gjithë talentin e tij pritet të tregojë edhe në këtë sezonë në këtë klub mjaft të njohur. Transferin e tij e kanë bërë të ditur vet drejtuesit e klubit duke treguar se lojtari i ligës regjionale bëhet pjesë e klubit të njohur. 24 vjeçari Segashi tashmë figuron në listën e emrave më të njohur të futbollit edhe në botë dhe shihet si një prej talentëve më të mëdhenjë.