Ardi dhe Jeta: Çifti shqiptar që rrezon “Mitin“ për mbipeshën (Foto)

Histori inspirimi nga Bota i klikojm dhe i lexojm vazhdimisht, mirpo keti trendi të suksesëshm i bashkangjitet dhe një qift shqiptar. Ardi & Jeta janë qifti shqiptar që fal angazhimit, profesionalizmit dhe dashamirsis për profesionin kanë arritur që hobin ta shëndrrojn në profesion. Ardi & Jeta janë trajner të ushqimit, fal punës së tyre të palodhëshme ata kan arritur që HealthyLife ta vendosin në menyn e të gjithë klieneles. Fal profesionalizimi Ardi & Jeta kanë arritur që përsonave mbi peshë të ju kthejn format perfekte trupore po gjithashtu dhe motivin për jetë. Ardi & Jeta janë të trajnuar dhe të kualifikuar , fal gjithë njohurive që kanë për “Mir Ushqyrjen” kanë arritur që format trupore dhe HealthyLife mos të ngelet një ëndërr po të bëhet ralitet.

Do mbetëni pa fjalë, me rezultatet që ata po krijojnë.

https://www.facebook.com/ArdiJeta/?eid=ARD1oC_l1jJkFvSrVAALbWAQoLrQxI80tZxanrtpjO0cSBxo3hj5zpkIkumXczWhiMZgZP9dUayMvozD&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000588476363&fref=tag