Ardijan Muça me apel për qytetarët: Rri në shpi mos dil në park, corona virusi nuk është lojë

Drejtori i ndëmarrjes publike Parqe dhe Gjelbrime Ardijan Muça me porosi për qytetarët e Shkupit ai në Facebook ka shkruar

#RriNëShpi mos dil në park, corona virusi nuk është lojë ❌
Në parkun Gazi Baba po dezinfektohen paisjet e parkut. Duke ndjekur udhëzimet e dhëna nga Shtabi i Krizës së Qytetit të Shkupit, puntorët tanë janë në terren së bashku me 🚒 brigadën e zjarrfikësave!