Arifi: Vazhdojmë me dezinfektimin e shkollave, xhamive dhe institucioneve publike në komunën tonë

“Vazhdojmë me dezinfektimin e shkollave, xhamive dhe institucioneve publike në komunën tonë,

Aktivitetet vazhdojn të hënën në shkollat, xhamit dhe institucionet e tjera që sot nuk arritem që ti dezinfiktojm të gjitha.

#Bashkëiadalim #kujdespo #panikëjo ” – thotë Arifi