Arifi: Vazhdon larja dhe dezinfektimi i bulevardeve dhe rrugëve dytësore në qytet

Vazhdon larja dhe dezinfektimi i bulevardeve dhe rrugëve dytësore në qytet.
🔺Mbrëmë u trajtuan pjesa e dytë e bulevardit Ilirija, një pjesë e bulevardit të Ilindenit, rrugët përreth hyrjeve banesore në Bllok 82, rruga 107 etj.
🔺Vazhdojmë me apelin për vetë-izolim të qytetarëve duke qëndruar në shtëpitë e tyre.
🔺Lani duart vazhdimisht, mbani higjienën perosnale dhe evitoni kontaktet me njerëz.
🔺Parandalimi është mënyra më efikase në luftën kundër #COVID19, shkruan Teuta Arifi në Facebook.