Arifi: Vijon dezinfektimi i rrugëve në komunën e Tetovës

Larja dhe dezinfektimi i rrugëve në komunën e Tetovës!
🔻Mbrëmë u janë larë dhe dezinfektuar: Bulevardi Industrial, rruga Dervish Cara si dhe rruga J.Sandanski!💦
🔻Sipas planit operativ do të lahen dhe dezinfektohen të gjitha rrugët primare dhe dytësore ne teritorin e komunës së Tetovës, shkruan Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.