Arlind Sulejmani, tetovari që mundi boshnjakun në raundin e dytë

Ndeshja e parë pas dy vitesh është kjo e Arlind Sulejmanit, djalit nga Tetova që jeton dhe vepron në Vjenë të Austrisë e që me boks meret tashmë prej disa vitesh dhe deri më tani ka pasur vetëm suksese dhe asnjë ndeshje të humbur.

Vetëm para pak ditësh Arlindi është ndeshur në Banoviçi një qytezë afër Tuzlës së Bosnje Hercegovinës përballë bokserit boshnjak Ernad Jasharoviç i cili 72.5 kg. kjo është ndeshja e rradhës për rikthim të Arlindit në ndeshje më të mëdha.