Arrestohet gruaja pasi u rrah me një burrë nga Tetova

Mbrëmë (23-gusht) rreth orës 01 e 10 minuta, në Stacionin policorë Tetovë, është denoncuar prishje e rendit dhe qetësisë publike në një objekt hotelerik në rrugën ,,Ivo Ribar Lola,, në Tetovë ku kanë marur pjesë 50-vjeçarja L.N. nga Probishtipi dhe 45-vjeçari K.S. nga Tetova, të cilët janë kacafytur mes vete.

Dy personat e lartë përmendur, janë arrestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.